Ugrás a lap tetejére

Kérjük, támogassa adója 1%-val iskolánk alapítványát!

 

Speciális Nevelésért Alapítvány

Adószám: 18376359-1-04

Kérjük, támogassa adója 1%-val iskolánk alapítványát!

Az idén is lehet?ség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkés?bb 2018. május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Adidas Swift Run ASH Pearl Off White, Adidas Swift Run ASH Pearl & Off White Womens Shoes, Adidas Adizero 5-star 7. 0 Adimoji - Men's - Football - Shoes - White/ash Pearl/off White /ash Pearl/off White | Width - D - Medium | Goat http://script-arsenal.com/937-adidas-swift-run-ash-pearl-off-white-adidas-swift-run-ash-pearl-off-white-womens-shoes-adidas-adizero-5-star-7-0-adimoji-men-s.html
Nike Zoom Fly Light Blue, Nike Zoom 2k Light Blue, Nike Zoom Freak 1 - Men's - Basketball - Shoes - Antetokounmpo, Giannis - Light Cream/pacific Blue/fir Antetokounmpo, Giannis | Light Cream/pacific Blue/fir | Width - D - Medium http://incheon2014.kr768-nike-zoom-fly-light-blue-nike-zoom-2k-light-blue-nike-zoom-freak-1-men-s-basketball-shoes-antetokounmpo-giannis-light-cream-pac.html

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

 

RetroBro99 goat gives you one real and one fake or b grade. Happen to me with 4 or 5 pair. That's they game

A rendelkezést 2018. május 22-éig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton1, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az e-szja felületen az online kitölt? program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • a 17EGYSZA jel? nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy
  • a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány a NAV honlapjáról letölthet?.

Ha Ön úgy dönt, hogy iskolánk alapítványát támogatja, nyilatkozatát lezárt borítékban legkés?bb 2018. május 10-éig leadhatja az iskolában is, és az alapítvány eljuttatja a NAV-hoz. (Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén, rajta legyen az aláírása! Borítékot és nyilatkozatot az iskolában is kaphat.)

Fontos, hogy a 2018. május 22-ei határid? jogveszt?. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követ?en rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki. 

Letölthet? rendelkez? nyilatkozat ITT található! Vagy az iskolában az iskolatitkártól kérhet?!

Ugrás a lap tetejére